Tagrenovering i Holbæk og på Sjælland

Vi udfører alt fra tagrenovering, under tag til nyt tag mm.

JH Bygge Entreprise udfører professionelle opgaver inden for alt tagarbejde, hvad enten det drejer sig om en tagrenovering, eller du skal have lagt et helt nyt tag. Vi lægger tage på alle former for byggeri, både erhvervsbygninger, lejemål og private hjem. Ingen tagopgave er for lille, og ingen tagopgave er for stor. Og med det genindførte håndværkerfradrag er der for alvor blevet god grund til at få renoveret dit tag.

Hvis dit tag har en fin grundkonstruktion, men der kræves noget tømrerarbejde for at gøre taget tæt og smukt igen, kan en tagrenovering være en rigtig god investering. Efter en stormskade eller bare efter mange års slid og det danske vejrlig, kan et tag være så påvirket, at det enten skal igennem en renovering, eller der måske bør lægges et nyt tag. JH Bygge Entreprise har erfaring og rådgiver gerne professionelt om, hvilke muligheder dit tag har – og hvad omkostningerne vil være. Vores mål er at give dig kvalitetsarbejde til en fair pris.

Vi udfører alt inden for tagrenovering

Der kan være mange faser i en tagrenovering, lige fra at tætne og udbedre små skader og utætheder til tagrensning, algebehandling og tagmaling. JH Bygge Entreprise rådgiver gerne om, hvilke muligheder du har for at få den perfekte tagrenovering med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Måske du ønsker at få udnyttet de kvadratmeter, du allerede har under dit tag, og få lavet dit loft om til en tagetage, der kan bruges til beboelse? JH Bygge Entreprise har kompetente ideer til, hvordan du kan bruge de arealer, du allerede har, ved at få renoveret dit tag eller lagt et nyt.

En tagrenovering kan nedsætte din varmeregning betydeligt, og samtidig kan du med det genindførte håndværkerfradrag få fradrag for arbejdslønnen til fx efterisolering. Så der er penge at spare på mange måder.  Vælger du at få foretaget tagisolering/tagrenovering, opnår du at

  • dit hus stiger i værdi
  • du sparer penge på varmeregningen
  • du slipper for kuldestråling og kuldenedfald
  • du får et bedre indeklima – mindre risiko for kondens og dermed skimmelsvamp
  • du mindsker CO2-udslippet fra din bolig

Så med andre ord er tagrenovering både en økonomisk, sundhedsmæssig og miljømæssig fordel.

Du vil blive overrasket over, hvor meget nyt tag du kan få for pengene, og hvor meget en tagrenovering gør for helhedsindtrykket af en bygning, hvad enten det drejer sig om erhvervsbyggeri eller private huse.

JH Bygge Entreprise har solid erfaring i al slags tagarbejde og lægger tag i eternit/fibercement tagplader, tagpap, tegltag, betontagsten eller ståltagplader. Vi sætter en ære i at overholde deadlines og samtidig være til mindst mulig gene, når vi sætter stillads mm. Op i forbindelse med tagrenovering.

Kontakt os omkring tagrenovering i dag

Hvis du har fået lyst til at høre mere om, hvad vi kan udrette med dit eksisterende tag, eller evt. få drøftet hvilke muligheder, der er for at lægge et helt nyt tag, kommer JH Bygge Entreprise gerne ud og kigger på tingene – vi kører hver dag ud fra Holbæk på Vestsjælland – og lægger nye tage eller renoverer tage, der trænger til en kærlig tømrerhånd.

Kontakt os for et uforpligtende besøg enten ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ved at give os et ring på tlf. 26 56 24 98 – hvis vi lige er ude at kravle på et tag, så læg gerne en besked eller udfyld vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Kontakt din Tømrer & Hovedentreprenør 26 56 24 98